Leiding worden

Leiding worden bij scouting in Tilburg

Hoe lijkt je dat? Met kinderen leuke activiteiten te ondernemen? Die kinderen laten ervaren hoe het is in de natuur? Actief bezig zijn met kampen, overnachtingen, vuur en hout en touw?

Scouting Celtica in Tilburg heeft altijd plek voor nieuwe leiding.

Moet je scout zijn of ervaring hebben met scouting? Nee. Heb je dat wel, dan is dat leuk. Heb je geen ervaring met scouting, dan krijg je dat snel genoeg.

Voor jou kan scouting een activiteit zijn waarbij je al je creativiteit kan gebruiken om met kinderen te werken. Dat houdt in dat je samen met de leiding zorgt voor leuke activiteiten op zaterdag (en soms een weekend). Je kan natuurlijk ook meehelpen met de voorbereidingen en zorgen voor creatieve programma’s. Daar hoef je nog niet goed in te zijn, dat leer je vanzelf!

Neem gewoon een keertje contact op, dan bekijken we welke leeftijdsgroep het beste bij je past. Direkt contact opnemen met de leiding (bevers, welpen of scouts) kan natuurlijk ook. Je kan ons vinden in de wijk Reeshof in Tilburg. Met bus, trein en fiets makkelijk bereikbaar.

Wat is Scouting?

https://www.youtube.com/watch?v=sovyaqMH494

Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd om zich persoonlijk te ontwikkelen. Bij Scouting kun je lekker jezelf zijn en even zonder beeldscherm avontuur beleven. Denk aan primitief koken, buitenspelen en kamperen in een tent. Scouting Celtica is onderdeel van Scouting Nederland.