Scouts (11-14)

Outdoor-activiteiten voor iedereen  

De scouts is een groep van jongens en meiden in de leeftijd van 11 tot 14 jaar. Onze activiteiten bestaan uit op kamp gaan (drie á vier keer per jaar), kampvuur maken, pionieren, fietsen, lopen, zwemmen, tokkelen, primitief koken (en eten), bosspellen en nog veel meer outdoor. Meer informatie over de scouts vind je op de site van Scouting Nederland. Klinkt dit als iets voor jou?

Waar vind je de scouts

Op dit moment zit de scoutsgroep vol en kunnen wij geen nieuwe kinderen aannemen. Mocht uw kind toch interesse hebben mag het uiteraard altijd komen kijken echter komt uw kind wel op de wachtlijst. Zodra er dan plek is voor uw kind zullen wij u benaderen!

Woon je in Koolhoven, Witbrant, Dalem of één van de andere wijken in de Reeshof? Kom dan gerust een keer kijken. Wij draaien elke zaterdag van 12.00 tot 14.30 uur. We zijn te vinden in ons gebouw aan de Kronenbergstraat 2 in Tilburg. Dit ligt direct tegen het Reeshofbos aan! Hopelijk tot snel. Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op of stuur een mailtje.

Ben je te oud geworden voor de welpen, dan ‘vlieg’ je over naar de scouts. Ben je te oud voor de scouts geworden, dan ‘vlieg’ je over naar de explorers. Dat gaat niet zomaar, daar moet je wat voor doen…

Leeftijdsgroep: 11 tot 14 jaar

Bijeenkomst: wekelijks op zaterdag van 12:00-14:30 uur

Teamleider: Nathaly

Leiding: Edward en Finn

Zomerkamp voor scouts

Een van de leukste activiteiten is natuurlijk kamperen in een tent. Naast verschillende kampweekenden organiseert de leiding elk jaar in de eerste week van de zomervakantie een zomerkamp, steeds op een andere locatie. Een geweldige outdoor-ervaring!