Wie zijn wij?

Bij Scouting Celtica in Tilburg vind je een gezellige en niet al te grote groep waarbij je je zo thuis voelt. Wij hebben een eigen gebouw op ons eigen terrein, direct tegen het Reeshofbos aan zodat we optimaal kunnen genieten van de natuur en veel stoere scoutingactiviteiten kunnen beleven. Vanuit Koolhoven, Witbrant en de andere wijken in de Reeshof ben je er zo. Dus woon je aan de linkerkant van Tilburg, kom dan eens kijken.

Bij Scouting Celtica in Tilburg zijn alle leidsters, leiders en bestuursleden vrijwilliger die voor hun werk bij de groep niet betaald krijgen. Het zijn gemotiveerde scouts die allemaal in hun eigen rol van leid(st)er, groepsbegeleider, voorzitter, penningmeester, websitebeheerder, etc. etc. zorgen voor een leuke tijd voor je kind.

Wilt je een keer komen kijken bij Scoutinggroep Celtica? Dat kan! Neem dan contact op of kom ‘ns langs. Kijk voor draaitijden op de speltak-pagina’s.

Snel naar:

Hier kun je ons vinden

Scouting Celtica vind je hier in de Reeshof, vlak bij het Reeshofbos. In minder dan 10 minuten fietsen van o.a. Koolhoven.