Sponsoring en inkomsten

Om als groep te kunnen draaien is geld nodig… voor het gebouw, voor kampen, voor activiteiten, voor materiaal zoals tenten, hout en touw. Celtica heeft als vereniging de taak om de contributie van de leden zo laag mogelijk te houden. Daarom zoeken we altijd naar sponsoring. We zijn ook niet te beroerd om zelf de handen uit de mouwen te steken. Denk hierbij aan de Jantje Beton-actie en het verkopen van scoutingloten.

Koop via Sponsorkliks en Celtica krijgt een klein deel van de aankoopwaarde zonder dat het jou iets kost. Er zijn veel verschillende (online) winkels die meedoen.

De gemeente verleent subsidie voor elk kind dat in Tilburg woont en lid is van Scouting Celtica. 

De leden halen jaarlijks enkele avonden geld op met collecteren langs de deur voor Jantje Beton. Hierbij ondersteunen we dan direct ook Jantje Beton zelf.

Rabobank Clubsupport Celtica

De Rabobank heeft jaarlijks een budget ter beschikking voor specifieke doelen van een vereniging. Stem als je lid bent op scouting Celtica en steun de vereniging.

Elk kwartaal betaalt elk lid contributie voor deelname aan de vereniging. In sommige gevallen is dat lastig. Er kan dan een beroep worden gedaan op de Meedoenregeling van de Gemeente Tilburg of een bijdrage worden gevraagd van Stichting Leergeld

Soms ontvangt de groep een gulle gift waarmee extra activiteiten worden gedaan met de kinderen. Wil jij ook iets bijdragen? Maak dan rechtstreeks iets over op NL65 RABO 0113 4215 67 t.n.v. Vereniging Scouting Celtica o.v.v. ‘Gift‘. Doen!